P

Procesne instalacije

Opremljeni smo sa najsavremenijim alatima i potrebnom opremom, kako bismo obezbedili što bržu i efikasniju izradu najkomplikovanijih tehničkih instalacija u industriji.

Nekoliko timova sačinjenih od iskusnih mašinskih i elektro inženjera i visoko kvalifikovanih majstora (zavarivača, bravara – cevara, izolatera i električara), su formirani za izvršavanje radova. Opremljeni smo sa najsavremenijim alatima i potrebnom opremom, kako bismo obezbedili što bržu i efikasniju izradu najkomplikovanijih tehničkih instalacija u industriji. Specijalizovani smo u izradi instalacija od nerđajućeg čelika i plastičnih materijala (PVC, PP, PE, PVDF i PTFE). Posedujemo uređaje za orbitalno zavarivanje, sa otvorenom i zatvorenom glavom, neophodne za rad u farmaceutskoj industriji. Naša veština, organizacija i oprema, obezbeđuju nam mogućnost istovremenog izvođenja radova na više objekata. Naša ponuda podrazumeva celokupan inženjering tehnološke linije po sistemu „ključ u ruke“, bilo da se radi o novom postrojenju ili o rekonstrukciji postojećeg. Predmet naše usluge su tehnološke linije sa različitim proizvodnim i energetskim fluidima (para, kondenzat, komprimovani vazduh, vrela voda, rashladni fluidi, koncentrovane kiseline, koncentrovane baze, razni aditivi...). Pored inženjeringa, obezbeđujemo i kompletnu automatizaciju procesa (u skladu sa zahtevima investitora).

Naši timovi su takođe potpuno kompetentni da dijagnosticiraju bilo kakav uzrok kvara, predlože rešenje i sprovedu ga, a sve u skladu sa zahtevom investitora.

Naše usluge uključuju:

  • Pivare, 
  • Mlekare, 
  • Vinarije, 
  • Fabrike za proizvodnju sokova, 
  • Fabrike za proizvodnju vode, 
  • Fabrike za proizvodnju kvasca,
  • Fabrike za proizvodnju slatkiša, 
  • Fabrike za proizvodnju lekova.

Za sve vreme našeg dugotrajnog angažovanja, ostvarili smo uspešnu saradnju sa najboljim evropskim proizvođačima procesne opreme: Krones – Steinecker, GEA TU Brewary system, Alfa Laval, APV, Kieselmann. Bili smo angažovani na ugradnji njihove opreme u kompanijama kao što su Heineken Srbija, Carlsberg Srbija, Molson Coors Brewing Company (Star Beverage Co, AB InBev, Interbrew), Efes, Prilepska Pivarnica. Takođe smo radili za ugledne kompanije kao što su: Centec, Veolia Water Technologies (Berkefeld), ACO Service, GEA Wiegand, Ruland E&C, Sopura, I.C.E. – Ingѐnierie Conception Expertise, GEA Westfalia ... gde su naši operateri, zavarivači, mašinski i elektro monteri položili zahtevne radne testove.

Među domaćim kompanijama izdvojili bismo: Heineken Srbija, (Pivara Novi Sad, Pivara Zaječar, Weifert - Pivara Pančevo), Carlsberg Srbija (Pivara Čelarevo), Molson Coors Brewing Company, (Apatinska Pivara, Pivara Trebjesa Nikšić), Marbo PepsiCo, Coca - Cola HBC Srbija, Knjaz Miloš, West Pharmaceutical Services d.o.o. Beograd, Zdravlje Actavis, Galenika, Zorka Pharma, Alltech Serbia Senta, Lesaffre RS d.o.o. Beograd.

Preduzeće Maytech preko 20 godina izvodi radove na montaži procesnih instalacija na velikim projektima za nemačku kompaniju Veolia Water Technologies. Najveći od tih objekata nalaze se u Egiptu: 6. Oktobar PepsiCo, Nasr City PepsiCo, Amreya PepsiCo, Beyti, Minya PepsiCo, Tanta PepsiCo. Radovi su takođe izvođeni na objektima u Yemenu – Hodeiddah i u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Za francusku kompaniju I.C.E. - Ingѐnierie Conception Expertise, Maytech je izvodio radove na velikim projektima u Saudijskoj Arabiji, grad Jeddah – Pepsi Megaplant. Takođe, u KSA za istu kompaniju (I.C.E.) izvođeni su radovi na projektima kompanije Global Beverage Company (GBS) – Rayadh, Jeddah, Al Qassim. Pored gore navedenih izvođeni su radovi na projektima Safa Water Company – Makka i Hana Water – Al Qassim. Rad na tim projektima zahtevao je angažovanje kompletnog stručnog osoblja, operative i alata preduzeća Maytech. Pored gore navedenih, naši inženjeri i poslovođe su u ime kompanije I.C.E. bili angažovani kao supervizori i u drugim zemljama Bliskog Istoka i Azije. Takođe za I.C.E., Maytech je izvodio radove na objektima: Alokozay – Kabul – Avganistan, Sana – Yemen, Ujedinjeni Arapski Emirati...

R

Reference

K

Kontakt

Ukoliko su Vam potrebne informacije o vašem budućem projektu ili želite da dobijete više informacija o našoj kompaniji, možete se obratiti našoj kancelariji a naše posvećeno osoblje će Vas povezati sa osobom koja najbolje može izaći u susret Vašim zahtevima.Maytech d.o.o.
Gnjionska 28
11253 Beograd
Srbija

T: +381 (11) 25 27 010
F: +381 (11) 25 27 020