M

Mlekare

Obrada i prerada mleka nije zanatska radinost, već industrija u kojoj savremene instalacije obezbeđuju kvalitet i sigurnost proizvoda.

Znanje i visokokvalifikovani inženjerski kadar koje poseduje Maytech, su garancija da će specifična rešenja biti odgovarajuća po pitanju kvaliteta prizvoda i ekonomičnosti proizvodnje. Ukoliko imate problema ili želite da nešto funkcioniše još bolje - od postrojenja za prijem sirovog mleka do skladištenja gotovih proizvoda - naš tim će vam ponuditi najoptimalnije opcije.

Mleko i mlečni proizvodi zahtevaju uslove u kojima se garantuje mikrobiološka stabilnost proizvoda, u suprotnom bi došlo do skraćenja roka trajanja ili dobijanja proizvoda neodgovarajućeg kvaliteta. To znači da sva rešenja moraju zadovoljiti higijenske zahteve, počev od izbora opreme (vrsta ventila, zaptivki, materijala...) do različitih nivoa automatizacije tehnoloških postupaka. Zajednička analiza problema, detaljna razrada kroz proračune i crteže, odabir odgovarajuće opreme, izrada i montaža, puštanje u rad, obuka osoblja investitora, servisiranje u garantnom i vangarantnom roku i održavanje, čine sadržaj naših usluga u industriji mleka i mlečnih proizvoda.

Klijenti koje bismo istakli u ovoj oblasti su Imlek Beograd, Mlekara Subotica, Mlekara Pančevo.

R

Reference

K

Kontakt

Ukoliko su Vam potrebne informacije o vašem budućem projektu ili želite da dobijete više informacija o našoj kompaniji, možete se obratiti našoj kancelariji a naše posvećeno osoblje će Vas povezati sa osobom koja najbolje može izaći u susret Vašim zahtevima.Maytech d.o.o.
Gnjionska 28
11253 Beograd
Srbija

T: +381 (11) 25 27 010
F: +381 (11) 25 27 020